Nosaltres

Expertesa

 

Tenim una àmplia experiència en el món de l’arquitectura i el sector de l’edificació.

El nostre bagatge professional abraça l’empresa privada, l’administració pública i la recerca acadèmica. I ens formem contínuament en els aspectes energètics i mediambientals de l’edificació.

En què et podem ajudar

 

Els nostres serveis es divideixen en dos àmbits diferenciats. La consultoria en edificació sostenible i el projecte arquitectònic integral.

Projectes d’edificació i serveis tècnics

 

A latent hi som per fer realitat els teus projectes d’edificació de nova planta, rehabilitació energètica i intervenció en edificació existent, integrant-hi de manera natural la dimensió energètica i ambiental. També t’oferim serveis tècnics per a l’avaluació, informació i reparació de defectes i pel compliment normatiu.

Consultoria en edificació sostenible

 

Com a consultors en edificació sostenible pots comptar amb nosaltres per a  la certificació de la sostenibilitat dels edificis amb els segells amb més reconeixement del sector (BREEAM, VERDE, LEED, etc.). També oferim serveis de certificació energètica d’edificis de qualsevol ús, auditoria energètica i disseny energètic dels edificis.

Perfil propi

 

Som arquitectes i consultors experts en edificació sostenible. És per això que integrem de manera natural l’eficiència energètica i la sensibilitat mediambiental als projectes arquitectònics. I oferim serveis de consultoria a d’altres professionals del sector.

 

En els projectes d’edificació gestionem de manera integrada tot el procés, des de la fase d’estudi de viabilitat passant pel projecte, l’execució i el lliurament. En les tasques de consultoria adaptem els serveis a les necessitats de cada client.